S Shambalo na obalo 2018-11-16T14:37:58+00:00

S Shambalo na obalo

Teden morskih jedi

od 19. do 24.11.2018

Odpotujte na kulinarično doživetje, kjer se slovenska obala stika z azijskimi okusi.
Pripravili smo poseben degustacijski meni z odličnimi sestavinami v sodelovanju s “Fonda” piranskim brancinom,
“Ribogojnico Zobec” iz Doline pri Trstu (losos) in “Okus morja” s svežimi slovenskimi ostrigami.

Ob spremljavi vin vinarstva Emeran Reya iz Goriških Brd.

Degustacijski meni – 5 hodov
Pozdrav iz kuhinje
Sveži zavitki iz riževega papirja z lososom, kiwijem in ananasom
Ceviche tune, jakobove pokrovače, manga in malin
Ostrigi na Shambalski način (surova in pečena na žaru)
Soba rezanci s školjkami
File Fonda brancina na žaru, z na koriandrovem maslu
popečenim belgijskim radičem in trisom pirejev

45€

ali

Rakovica v poprovi omaki

49€

Rezervacije sprejemamo na: rezervacije@shambala.si

ali po tel. 031 843 833