Aktualno iz naše ponudbe

Rakovica v poprovi omaki

Ena izmed naših uspešnic je zdaj na voljo v redni ponudbi vsak dan v tednu. Priporočamo pa vsekakor, da nam že vnaprej zaupate svojo željo pri rezervaciji.

Rezerviraj

Izbor predjedi

Za vse, ki radi poskusite več jedi hkrati in se ne želite omejiti na le eno predjed, smo pripravili poseben izbor predjedi na leseni deski. Naročite lahko izbor predjedi za dve ali več oseb.

Jedilni list

Japonski in Tajvanski whisky

Japonski Nikka in Suntori ter Tajvanski Kavalan veljajo za ene najboljših whiskyjev na svetu. V Shambali imamo v ponudbi pet etiket, med drugim 3 litrsko steklenico Nikka from the barrel.

Več o tem

Newsletter

Shambalci kar naprej nekaj novega naklepamo in skrbimo, da v naši deželi ne zmanjka navdihov. Naj bo to vinarski dogodek, degustacija, posebna ponudba ali ugodnost za naše stalne stranke…

Shambalske uspešnice

Biftek v limonski travi

Zakaj je tako slasten?

Skrivnost je v kvaliteti mesa Black Angus in naši posebni marinadi iz sveže limonske trave ter drugih azijskih zelišč. Rahlo pikanten in sočen, postrežen s taro krompirjem in mladim grahom, je vrhunska kombinacija tekstur in okusov.

Tajski curry

Peklensko pekoče!

Pravi tajski curry mora biti pikanten. Z razliko od indijskega curryja je pripravljen pretežno iz svežih chilijev in zelišč, kar poskrbi za pikantnost. V Shambali mešanico zelišč (curry pasto) pripravljamo sami, kar zahteva veliko dodatnega dela, a se splača!

Čokoladni souffle

Z domačim mangovim sladoledom in kokosovo smetano

Čokoladni souffle, ena najboljših francoskih sladic, sreča Azijo… in postane še popolnejši. Topel biskvit iz temne čokolade s tekočo sredico, mehka kokosova smetana in hladen mangov sladoled so pravo doživetje za čutila.